iLounge brengt 2008 iPod & iPhone Buyers Guide uit

De iPod & iPhone Buyers Guide 2008 van iLounge is uit. Het bevat een overzicht van 1.500 accessoires voor iPod, iPhone en Apple TV, aangevuld met reviews en een aantal exclusieve previews.

Buyers GuideZelf vinden we schrijven over nieuwe iPod- en iPhone-hoesjes een beetje saai. Maar de website iLounge heeft van het schrijven over cases, armbandhouders, broekriemclips en speakerdocks een kunst gemaakt. Dagelijks passeren zeker tien nieuwe beschermhoesjes de revue, waarbij ze soms wel eens smokkelen door twee cases die vrijwel hetzelfde zijn toch over twee verschillende reviews te verdelen. Maar goed, desondanks heeft iLounge zich een toppositie onder de iPod- en iPhone-sites weten te verwerven. Een van de troeven in het succes is de jaarlijks terugkerende iPod Buyers Guide. Dit jaar is de gids uitgebreid met iPhone-accessoires.

De 2008 iPod & iPhone Buyers Guide is beschikbaar in twee varianten: eentje die twee pagina’s breed is en die je als een digitaal magazine op een 20-inch monitor kunt lezen .De andere is één pagina breed en is bedoeld om op iPods en iPhones te lezen. Beide versies bevatten dezelfde inhoud: een overzicht van meer dan 1.500 producten voor iPod, iPhone en Apple TV, aangevuld met 20 exclusieve previews van accessoires, korte reviews van de 125 beste add-ons en kooptips om de beste prijs te vinden voor nieuwe en gebruikte spullen.

Download de 2008 iPod & iPhone Buyers Guide in pdf-formaat via de website van iLounge.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2007, 15:08
Categorie Accessoires
Onderwerpen guide, ilounge, ipod

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.