iHome presenteert de iP99 klokradio met iPhone-dock

iHome heeft een klokradio voor de iPhone geïntroduceerd. De wekker met iPhone-speakers is vanaf juni te koop en heeft twee wekfuncties. Dankzij een speciale afscherming is er geen kans op interferentie.

iHome iP99iHome heeft de iP99 aangekondigd, een klokradio die speciaal is gemaakt voor de iPhone. Er zitten twee alarmfuncties op, zodat bedgenoten allebei op tijd hun bed uitkruipen. Via de ingebouwde dock kun je je iPhone opladen, wakker worden en in slaap vallen tijdens het luisteren naar muziek en een aanpasbare snooze instellen. Het geluid komt uit Reson8-speakerkamers met een vermogen van elk 10 Watt. Eventueel kun je nog een extra mp3-speler aansluiten via de line-in-aansluiting.

Er zit een afstandsbediening bij met bedieningsknoppen voor iPhone en iPod, een LCD-scherm met hoog contrast en dimmer en een AutoSet-klokfuntie. Het is jammer dat het LCD-scherm te tekst ‘iPod’ laat zien, terwijl er toch duidelijk een iPhone op is aangesloten. De iHome iP99 is afgeschermd om te voorkomen dat je interferentie met de iPhone krijgt. iHome is ook van plan om de iP9 uit te brengen: een goedkopere, aangepaste versie van de al bestaande iPod-dock iH9.

De iHome iP99 is vanaf juni te koop voor $150.

Meer info: iHome iP99

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2008, 22:17
Categorie Accessoires
Onderwerpen ihome, interferentie, radio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.