iHealth brengt iBaby Monitor en digitale weegschaal uit

iHealth gaat twee nieuwe producten op de markt brengen: de iBaby Monitor voor het in de gaten houden van je baby en de iHealth Digital Scale voor het meten van je gewicht.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ibaby monitoriHealth heeft twee nieuwe producten uitgebracht voor mensen die apparaten aan iPhone-apps willen koppelen. Het gaat om de iBaby Monitor (een babyfoon) en de iHealth Digital Scale (een weegschaal). Beide werken via Bluetooth samen met een iOS-applicatie. In het geval van de weegschaal kun je er bijvoorbeeld voor meerdere gebruikers je gewicht op aflezen in een lijstje of grafiek. De informatie kun je vervolgens via e-mail, Facebook of Twitter delen met anderen. De iBaby Monitor werkt ook met een app en geeft je de mogelijkheid om mee te luisteren met je kind.

Gezien de prijs ($200) kun je misschien beter overwegen om een oude iPhone hiervoor in te zetten, met één van de vele babyfoon-apps die momenteel al in de App Store te krijgen zijn. Wel heeft deze iBaby Monitor wat extra’s, zoals een hoge resolutie-camera, een kleuren- en nachtcamera. Ook handig: je kunt de camee op- en neer bewegen om in de kamer rond te kijken. Geluids- en bewegingsdetectors zorgen ervoor dat de camera je vanzelf kan waarschuwen. Ook is het apparaat in staat om audio in twee richtingen te sturen.

ihealth-digital-scaleBeide producten komen in oktober op de markt. De iBaby Monitor kost zoals gezegd $200 en voor de digitale weegschaal ben je $70 kwijt. Een soortgelijke weegschaal was er overigens al: Withings maakt een weegschaal waarmee je ook je gewicht via een app kunt aflezen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2012, 13:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen babyfoon, quantified self, weegschaal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.