AyeGear maakt bodywarmer met iPhone-zakken

AyeGear maakt een bodywarmer met 18 slimme zakken, geschikt voor iPhone, iPod touch, MacBook Air en iPad. De iPhone kun je gewoon bedienen, terwijl deze in een doorzichtige zak zit.

ayegear bodywarmer iphoneWe hebben op zustersite iPadclub wel eens geschreven over Scott eVest, een kledingfabrikant die een bodywarmer met iPad-opbergvak heeft ontwikkeld. AyeGear blijkt ook dergelijke bodywarmers te maken, die er aan de buitenkant normaal uitzien, maar die talloze verborgen vakjes bevat waar je een iPhone, iPod touch, iPod classic, iPad én MacBook Air kunt kunt opbergen. In het jack vind je ook nog vakjes voor kabels, camera’s en de Camera Connection Kit. Wisselgeld, zonnebril en sleutels vinden ook hun plek in één van de 18 slim uitgedachte zakjes.

Op het evenement MyGreatFest, waar we gisteren verslag van deden, liep iemand rond met zo’n AyeGear-bodywarmer. Het bijzondere is dat de zakken voor iPhone en iPod touch zijn voorzien van speciaal plastic, zodat je de apparaten kunt bedienen terwijl ze in de zakken zitten. Een dergelijk jack kost 60 Britse pond en is ook handig als je op vakantie gaat. Je handbagage mag maar een beperkt aantal kilo’s bevatten, maar voor het maximale gewicht van bodywarmers gelden geen regels. Als je je iPad en MacBook Air in je bodywarmer opbergt, kun je meer in je tas stoppen.

Meer info: AyeGear

ayegear-jack

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 september 2011, 16:41
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.