iGolf en iBowl krijgen schudbare advertenties van Dockers

Broekenmerk Dockers gaat advertentie maken in games als iBasketball en iGolf. Gebruikers kunnen hun iPhone schudden om een dansje van een straatartiest te zien.

dockers shakable adsAls je volgende week een spelletje iBasketball of iGolf zit te spelen kun je zomaar te maken krijgen met een wereldprimeur: de eerste bewegingsgevoelige advertentie voor de iPhone. Broekenmerk Dockers wil een stoerder imago en heeft daarom een ‘shakable ad’ laten maken waarin je urban street dancer Dufon in actie ziet. De advertentie wordt zichtbaar wanneer je de iPhone schudt.

De ‘shakable ad’ zal zichtbaar zijn in de games iBasketball, iGolf en iBowl en in de lifestyle-applicatie iTV. Bij verschillende levels krijg je een melding dat je de iPhone moet schudden om Dufon in actie te zien. Tech-savvy mannen tussen 30 tot 39 jaar zijn de doelgroep van de advertentie.

De marketingmanager van Dockers vindt het een ideaal platform: de gebruiker zit te gamen en is in de stemming voor entertainment. Een dansje van een straatartiest kan er dan ook nog wel bij. De advertentie gaat volgende week van start en loopt gedurende vier weken.

Meer info: AdAge via Engadget

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 maart 2009, 11:35
Categorie Apple
Onderwerpen banners, kleding, reclame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.