Twitkitteh: want een kat wil ook wel eens twitteren

Twitkitteh is de eerste Twitter-applicatie voor katten, bedoeld om op de iPhone of iPod touch te installeren. Met Twitkitteh kan je kat aangeven waar hij/zij mee bezig is.

cat twitterEr zijn mensen die hele websites vullen met belevenissen van hun huisdieren. Je hoeft in Google alleen maar op “hallo ik ben (dus)” in combinatie met “mijn baasje” te zoeken en je krijgt een stortvloed aan online dagboeken van huisdieren over je heen. Er zijn zelfs huisdieren die op forums vertellen over hun medische problemen. Toch wil je als huisdier liever wat lui rondhangen en niet de hele dag met de computer in de weer zijn. De ontwikkelaar van TLA Systems heeft daar wat op gevonden: als katten van bloggen houden maar geen zin hebben om lange verhalen te schrijven, dan is microbloggen eigenlijk ideaal. Twitteren dus!

Twitkitteh is de eerste Twitter-applicatie voor katten. Je kunt het installeren op de iPhone en iPod touch. Voordat je als kat kunt gaan twitteren moet het baasje wel eerst een account op Twitter aanmaken. Vervolgens moet je je kat nog even leren lezen, zodat het beest een keuze kan maken uit de vijf voorgedefinieerde knoppen: Food, Play, Sleep, Ruling the World en een grote knop om @twitkitteh te laten weten dat er een nieuwe twitterkat bij is gekomen.

Installeren: Twitkitteh (€1,59)
Meer info: Twitkitteh

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 maart 2009, 13:13
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.