iFoolish-case: notities maken zonder batterijverlies

iFoolish Magic Drawing Case is een hoesje waarmee je notities kunt maken op de iPhone, zonder dat het batterijduur kost. De case bevat een tekenvlak, waar je met een pennetje op tekent.

ifoolishEen iPhone-case met de naam iFoolish moet je misschien niet al te serieus nemen. Toch klinkt het marketingpraatje van iFoolish wel heel aantrekkelijk: aantekeningen maken op je iPhone, zonder dat het je batterijduur kost. De iFoolish is een case met een ingebouwd tekenbord, vergelijkbaar met een Etch A Sketch. Je tekent met een pennetje op een scherm en als je de afbeelding zat bent kun je hem met één beweging weer wissen. De iFoolish-case bevat zo’n tekenpaneeltje en kost 25 dollar, inclusief magnetische stylus in miniatuurformaat.

Toch is de iFoolish niet zo gek als je denkt. Moet je snel een telefoonnummer noteren, dan gaat dat een stuk sneller door met een pen op de case te krassen, dan je iPhone ontgrendelen en naar de notitieapp bladeren. Bovendien kun je je iPhone aan junior geven, met het geruststellende gevoel dat de telefoon goed beschermd is tegen gooi- en smijtwerk. Nog een ander voordeel: als de batterij van je iPhone totaal leeg is kun je nog steeds notities maken. iFoolish Magic Drawing Case is het eerste product in een reeks, ontworpen door Basic Principles.

Meer info: iFoolish-case

iFoolish iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 april 2012, 15:01
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.