Werktitel van Steve Jobs-film met Ashton Kutcher: ‘Jobs: Get Inspired’

De onafhankelijke filmmaatschappij die met Ashton Kutcher een biografische film over Steve Jobs maakt, heeft gekozen voor de werktitel Jobs: Get Inspired.

steve-jobs-ashton-kutcherEr zijn meer details beschikbaar gekomen over de film waarin Ashton Kutcher het leven van Steve Jobs gaat uitbeelden. De werktitel luidt: ‘Jobs: Get Inspired’ en de opnames beginnen al volgende maand. Filmproducer Mark Hulme van Five Star Institute heeft dat naar buiten gebracht. De regisseur wordt Joshua Michael Stern, die eerder de komedie Swing Vote regisseerde. Wat de keuze voor Ashton Kutcher betreft, zegt Hulme dat vooral de vroege jaren van Jobs in beeld zullen worden gebracht.

Er moest dus een acteur worden gevonden die er jeugdig uitziet en die ook de psychologische complexiteit van Jobs snapt. Kutcher zou na het lezen van het script meteen geïnteresseerd zijn geweest in het project. Hij is al een Apple- en Steve Jobs-fan en heeft verstand van technologie. Kutcher begreep volgens Hulme meteen het historische belang van Steve Jobs en de potentie van het project. En hij is behalve acteur ook investeerder: zijn bedrijf A-Grade Investments stopte eerder geld in Foursquare, Skype en het Nederlandse Gidsy. Zijn nieuwste investering betreft Dwolla, een betaalsysteem.

De film komt in het vierde kwartaal van dit jaar uit. Naast deze film van een onafhankelijk filmbedrijf komt er ook nog een tweede film over het leven van Steve Jobs uit, gebaseerd op de biografie die Walter Isaacson over Jobs schreef.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 april 2012, 17:34
Categorie Apple
Onderwerpen ashton kutcher, steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.