Apple Stores geven klanten met kapotte witte 16GB iPhone 4 een gratis upgrade

Apple vervangt bij Apple Stores in de VS kapotte witte 16GB iPhone 4's door een iPhone 4S. Het heeft te maken met tekorten van dit specifieke toestel.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Witte iPhone 4Klanten die met een kapotte witte iPhone 4 naar de Apple Store gaan, krijgen in sommige gevallen een iPhone 4S mee naar huis. Het zou te maken hebben met het feit dat Apple kampt met een tekort aan witte 16GB-uitvoeringen van de iPhone 4. De gunstige omruilactie deed zich meermaals voor bij Apple Stores in de VS, waarbij een kapotte iPhone 4 werd omgeruild voor een gereviseerde iPhone 4S. Het komt zelden voor dat Apple te maken heeft met tekorten van een bepaald model. Maar helemaal uniek is het niet: bij een terugroepactie van de iPod nano kregen veel mensen in ruil voor hun eerste generatie iPod nano een zesde generatie toegestuurd.

De indruk zou kunnen ontstaan dat er met de witte 16GB iPhone 4 meer defecten zijn, waardoor Apple vaker dan normaal voor vervanging moet zorgen. Maar aanwijzingen daarvoor zijn er niet en Apple wilde – zoals gebruikelijk – ook niet op de zaak reageren. Wel heeft Apple de Genius Bars geïnformeerd dat de voorraden van de witte 16GB iPhone 4 beperkt zijn en dat de medewerkers klanten voorlopig gratis mogen upgraden naar een nieuwer model. Ze krijgen dan voor niets de mogelijkheid om Siri te gebruiken, een snellere A5-chip en een betere camera.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2012, 9:30
Categorie iDevices
Onderwerp witte iphone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.