iFlask: drankfles vermomd als iPhone

Wil je alcohol binnensmokkelen, dan is de iFlask een optie: deze zakfles ziet eruit als een iPhone en is bedoeld voor rum, wodka of een andere sterke drank.

iflaskDrank meesmokkelen naar een concert of sportevenement mag niet. Een zakfles dan? Naah, valt ook teveel op. Maar met deze zakfles in de vorm van een iPhone moet het wel lukken. Scheelt een hoop muntjes kopen en lang wachten in de rij bij de bar. iFlask ging van start als Kickstarter-project, maar dat mislukte. De bedenkers gaven niet op en hebben nu op eigen kosten de iFlask in productie genomen. Voor 25 dollar (exclusief verzendkosten) haal je de iFlask in huis.

Er past 150 ml drank in, dus vergelijkbaar met 3 miniatuurflesjes rum zodat je minstens drie keer je cola kunt veranderen in een glas rum cola. De iFlask is gemaakt van polycarbonaat en RVS. Je krijgt er een inklapbaar trechtertje bij om de iFlask te kunnen vullen. Wil je helemaal los gaan, dan koop je de 10 dollar duurdere Ultimate Kit, die als extraatje een inklapbaar metalen shotglas aan een sleutelhanger en een extra trechter bevat.

Meer info: iFlask

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 mei 2013, 17:07
Categorie Accessoires
Onderwerp alcohol

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.