iFixit gaat als eerste de iPhone uit elkaar halen

iFixit gaat morgen meteen nadat de iPhone beschikbaar komt een exemplaar uitelkaar halen. Ze laten zien welke componenten zijn gebruikt en welke designkeuzes zijn gemaakt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone interniFixit is van plan om meteen nadat de eerste iPhones beschikbaar komen, er eentje uitelkaar te halen. Ze zullen daarvan live verslag doen in de vorm van foto’s en beschrijvingen. Technici staan klaar om de iPhone binnenste buiten te keren, zowel wat componenten als wat ontwerp betreft.

Wil je een bericht ontvangen wanneer het openschroeffeest begint, dan kun je op iFixit.com/Guide/iPhone je e-mailadres achterlaten. Kyle Wiens, CEO van iFixit, zegt dat hij verbaasd is hoeveel functionaliteit Apple in de vormfactor van de iPod heeft weten te proppen. Er zullen zo snel mogelijk professionele foto’s worden gemaakt. De foto bij dit artikel is overigens geen opengewerkte iPhone, maar een iPod nano.

Volgende week zal iFixit ook een complete Fixit Guide voor the iPhone uitbrengen. Ze hebben al soortgelijke gidsen voor de Mac en de iPod, waarmee je zelf kunt zien hoe je componenten kunt vervangen. Sinds 2003 verkoopt iFixit onderdelen die je zelf kunt inbouwen.

Bron: persbericht iFixit

Bedankt, Kyle!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 15:11
Categorie iDevices
Onderwerp ifixit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.