Steve Jobs geeft iPhones weg aan Apple-medewerkers

Op een speciale bijeenkomst ter gelegenheid van de lancering van de iPhone heeft Steve Jobs elke Apple-medewerker een gratis iPhone beloofd. Dat grapje kost ruim 12 miljoen dollar, aangezien Apple nu ongeveer 20.000 medewerkers heeft.

Wow, zo’n baas willen wij ook wel! Steve Jobs kondigde gisteren al aan dat er een speciale bijeenkomst zou zijn op 1 Infinite Loop voor alle Apple-medewerkers, ter gelegenheid van de aanstaande introductie van de iPhone. Deze bijeenkomst is inmiddels voorbij en His Steveness heeft aangekondigd dat elke Apple-medewerker een gratis 8GB iPhone zal krijgen.

Wie precies in aanmerking komen voor de Apple iPhone is nog niet helemaal duidelijk. Volgens Yahoo! Finance heeft Apple momenteel ruim 17.000 medewerkers en Engadget heeft met dat getal becijferd (plus nog ruim 2500 extra medewerkers, aangezien zij zich baseren op WikiPedia dat 20.000 medewerkers noemt) dat dit grapje Steve Jobs een slordige $12,091,414 (dat is 12 miljoen dollar) in winkelwaarde kost. Engadget vraagt zich daarnaast terecht af: wie gaat het tweejarige AT&T-contract betalen? En krijgen ze ook zo’n mooi t-shirt?

Via: ThinkSecret en Engadget

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juni 2007, 22:56
Categorie Providers
Onderwerp steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.