iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 6 januari 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 6 januari 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoHet weekend staat weer voor de deur, maar voordat het zover is zetten we nog alle artikelen van vandaag voor je op een rijtje. Wist je bijvoorbeeld dat Apple een klikwiel-iPhone serieus overwoog, nog voordat de eerste iPhone aangekondigd werd? Ook staat Wie is de Mol? weer op het punt van beginnen, dus brengen wij de app nog even onder de aandacht. De gadget-beurs CES loopt bijna ten einde, maar niet voordat we de meest bijzondere smart home-accessoires van de CES op een rij gezet hebben. Er was ook nieuws waar je meteen wat aan hebt, want Instagram werkt nu met Live Photos en de betere camera van de iPhone 7. En wist je dat iOS 10 al op ruim driekwart van de actieve toestellen geïnstalleerd staat? Dat en nog veel meer in deze iCulture Vandaag van vrijdag 6 januari 2017!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Flitsmeister voor de iPhone in de auto met blije vrouw.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Flitsmeister (Gratis + IAP, iPhone, iOS 16.0+) - Flitsmeister heeft verbeteringen doorgevoerd voor de landschapsweergave. Zo wordt de eindtijd van je route weer bijgewerkt en staan de huidige en maximale snelheid weer waar ze horen.
  • Schiphol Amsterdam Airport (Gratis, iPhone/Watch, iOS 15.0+) - Nu met ondersteuning voor 3D Touch.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.