iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 13 januari 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 13 januari 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoAls je vandaag het technieuws hebt gevolgd, dan zul je gemerkt hebben dat de Nintendo Switch niet uit het nieuws was weg te slaan. Het is niet meteen iets waar je op iCulture over leest, maar toch bleek er iets relevants voor iPhone-gebruikers bij te zitten. Je kunt straks via twee iPhone-apps de instellingen van het apparaat regelen. Nieuws was er ook over de volgende iPhone: die zou waterbestendiger zijn. Verder zijn er meer details over hoe het koppelen van de AirPods werkt en kun je een mooie aluminium LaCie-harddisk winnen in onze winactie. Dat en nog veel meer lees je hier in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Star Wars: Force Arena

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - In deze nieuwe game leid je de bekende karakters uit de Star Wars-films naar de overwinning. Je kunt ook realtime met anderen spelen.
  • Foursquare City Guide (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - Handig: zoeken in lijsten.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.