iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 27 oktober 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 27 oktober 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoHet zal je niet ontgaan zijn: Apple kondigde vandaag nieuwe MacBook Pro-modellen aan. Je kunt kiezen uit maar liefst drie nieuwe modellen die in prijs flink oplopen. Voor het 15-inch model ben je bijvoorbeeld minstens €2.699 kwijt. Gelukkig heb je nog een week of vier om te sparen, want de twee duurdere modellen liggen nog niet meteen in de winkel. Verder vergeleken we Tim Cook met Steve Ballmer en keken we naar de aandacht die Apple en Fitbit opeens aan je ademhaling besteden. Je leest er alles over in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

  • Waarom zijn Apple en Fitbit zo druk met ademhaling en mindfulness? Wij doken in het onderwerp en ontdekten dat beide bedrijven zich eigenlijk er vrij gemakkelijk vanaf hebben gemaakt.
  • Is Tim Cook de nieuwe Steve Ballmer? Er blijken inderdaad interessante parallellen tussen de voormalige CEO van Microsoft die grote financiële successen boekte en Tim Cook.

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Willem-appDeze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Skype voor iPhone (gratis, iPhone + IAP, iOS 10.0+) - Skype voor iPhone werkt nu samen met Siri, zodat je berichten kunt dicteren.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Vanaf nu kun je tekenen op foto’s in Google Allo. Maar de app is er nog steeds niet in het Nederlands.
  • Google Home (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Google’s Cast-app heet voortaan Google Home, één plek om te ontdekken welke apps je kunt gebruiken met je Chromecast.
  • Willem (gratis, iPhone, iOS 10.0+) - Een lang gewenste functie: zoeken naar films.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 oktober 2016, 22:18
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.