iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 24 maart 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 24 maart 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag was het weer een drukke dag op de redactie. Zo lees je vandaag op iCulture over de batterijduur van de iPhone SE, zijn er problemen met OS X 10.11.4, zijn er meer details bekendgemaakt van Pokémon GO en is er slecht nieuws voor de peperdure Apple Watch. Dat en nog veel meer vind je zoals gebruikelijk terug in het overzicht van vandaag.

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps

iCulture Deals

Meer vandaag

Shazam-volgfunctie
Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • iTunes U (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - iTunes U ondersteunt nu beheerde Apple ID’s, is geoptimaliseerd voor gedeelde iPads en werkt met zoeken via Spotlight.
  • Rayman Adventures (gratis, iPhone/iPad/ TV + IAP, iOS 9.0+) - Zoek naar de verstopte Rabbids. Bovendien heeft de game op iOS gamepad-ondersteuning gekregen.
  • Microsoft OneDrive (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.3+) - De app is een stuk sneller geworden en je kunt nu meerdere bestanden tegelijk versturen.
  • Shazam (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 10.0+) - Shazam werkt onder iOS 9.3 nog beter samen met Apple Music. Zo voeg je je Shazam’s toe aan een afspeellijst Mijn Shazam-nummers in Apple Music.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 maart 2016, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.