iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was donderdag 24 maart 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 24 maart 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag was het weer een drukke dag op de redactie. Zo lees je vandaag op iCulture over de batterijduur van de iPhone SE, zijn er problemen met OS X 10.11.4, zijn er meer details bekendgemaakt van Pokémon GO en is er slecht nieuws voor de peperdure Apple Watch. Dat en nog veel meer vind je zoals gebruikelijk terug in het overzicht van vandaag.

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps

iCulture Deals

Meer vandaag

Shazam-volgfunctie
Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - iTunes U ondersteunt nu beheerde Apple ID’s, is geoptimaliseerd voor gedeelde iPads en werkt met zoeken via Spotlight.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Zoek naar de verstopte Rabbids. Bovendien heeft de game op iOS gamepad-ondersteuning gekregen.
  • Microsoft OneDrive (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 16.0+) - De app is een stuk sneller geworden en je kunt nu meerdere bestanden tegelijk versturen.
  • Shazam (Gratis, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - Shazam werkt onder iOS 9.3 nog beter samen met Apple Music. Zo voeg je je Shazam’s toe aan een afspeellijst Mijn Shazam-nummers in Apple Music.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.