iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was donderdag 16 juli 2015

Weten wat er op 15 juli allemaal gebeurde op iCulture? We zetten al het nieuws van de dag op een rij in iCulture Vandaag.

iCulture Vandaag logo
De stilte voor de storm. Zo omschrijven we donderdag 16 juli graag, de dag voordat de Apple Watch in de Nederlandse winkels ligt. Gelukkig maar, want zo hadden wij de kans om de nodige artikelen voor jullie voor te bereiden, al zijn er vandaag ook nog genoeg andere dingen op de site te vinden, om je mee te vermaken.

Nieuws

Apps

Tips en Gidsen

iCulture Deals

Meer vandaag

Goshes

  • Clear Todos (€5,99, iPhone/iPad + IAP, iOS 8.0+) - Een kleine update lost bugs op en perkt lange taken in op de Apple Watch.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Maak je eigen dynamische lichtscenes met deze app en Philips Hue lampen.
  • FlipBeats | Best Music App (€1,09, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 9.3+) - Klaar met Apple Music? Probeer deze muziekdienst (met Apple Watch support) dan eens.
  • Marvel Pinball (€0,49, iPhone/iPad + IAP, iOS 6.0+) - Marvel Pinball voegt een speciale tafel toe om de nieuwe Ant-Man film te promoten.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 juli 2015, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.