iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was donderdag 16 februari 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 16 februari 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoEen grote verrassing vandaag: Apple kondigde de datum van WWDC 2017 aan, met bijbehorende uitnodiging. En iCulture zou iCulture niet zijn als we de uitnodiging onder de loep nemen en analyseren op hints. De geruchten van vandaag gingen over de iPhone 8 en een functiepaneel en een mogelijke Apple TV met 4K-resolutie. Ook heeft Microsoft Office nu Touch Bar-support voor iedereen en geven we je een handige tip hoe je de iPhone-zaklamp snel kunt uitschakelen. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

AutoSleep voor de iPhone met resultaten.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • KLM - Boek een vlucht (Gratis, iPhone/iPad, iOS 16.0+) - Bestel je a la carte maaltijd nu in de KLM-app. Ook vind je er een kaart van Schiphol en haal je nieuwe gegevens op met pull-to-refresh.
  • AutoSleep slaaptracker (€6,99, iPhone/Watch, iOS 11.0+) - AutoSleep heeft nu een Apple Watch-app en een geschiedenisoverzicht.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.