iculture-vandaag
iCulture Vandaag
Nested folders iOS 8

iCulture Vandaag: dit was woensdag 1 oktober 2014

Op iCulture vandaag: spyware voor jailbreakers, Yosemite komt op 14 oktober en Apple is soepeler geworden bij de batterijomwisseling voor de iPhone 5.

Nested folders iOS 8iOS 8 is voor Apple de grootste update sinds de App Store werd aangekondigd. Maar het is ook de update die de meeste hoofdbrekens veroorzaakte. Na twee updates (8.0.1 en 8.0.2) zijn veel bugs nog steeds niet opgelost. We maakten een overzicht van alles wat nog niet goed werkt en er zitten vast wel een aantal punten tussen waar je zelf tegenaan bent gelopen. Verder op iCulture vandaag: Xsser-spyware bedreigt jailbreakers, Yosemite komt op 14 oktober en Apple is soepeler geworden bij het omruilen van de batterij bij de iPhone 5.

Nieuws

iOS 8

Apps

Rubrieken

  • In iCulture Deals las je over een CoolerMaster-standaard voor de iPad.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
iCulture Vandaag Strava doelen vegen

  • (afgebeeld) Vanaf iOS 8 heeft Strava een widget waarop je meteen kan starten aan een sportsessie en waarop je bijhoudt hoe sportief je bent. Versie 4.2.1 introduceert ook vegen door je doelen en een weekoverzicht van je doelen in de feed. Bovendien integreert Strava met de Gezondheid-app in iOS 8, waardoor de gegevens ook voor andere apps zichtbaar worden.
  • Wat is er te zien in de sterrenhemel? Ad Astra van de Nederlandse ontwikkelaar Martijn de Meulder zet de informatie op rij. De applicatie richt zich specifiek op bezitters of gebruikers van telescopen, nachtkijkers en verrekijkers.
  • De takenlijst Wunderlist kreeg een update en ondersteunt nu Dropbox. De app ziet er ook beter uit op retinaschermen.
  • Deze app heeft nu een Vandaag-widget en een koppeling met HealthKit. Met Numerous kun je allerlei dingen tellen, die voor jou belangrijk zijn: van aantal sigaretten tot aantal push-ups.
  • De Misfit-app is aangepast voor de pas aangekondigde Misfit Flash, een goedkope bewegingstracker.
  • Niet alleen bij Apple gaat er wel eens wat mis: ook bij de ontwikkelaar van Camera+ brak de afgelopen dagen paniek uit. Deze kleine update moet de grootste bugs oplossen.
  • De nieuwe camera-app Manual hebben we nog niet op iCulture besproken, maar het is zeker een aanrader. Nu met update met nog meer ISO-waarden.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 oktober 2014, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.