iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 3 november 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 3 november 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoHet kan je niet ontgaan zijn: vrijdag 3 november gaat de geschiedenisboeken in als de dag waarop Apple de iPhone opnieuw heeft uitgevonden. In onze iPhone X review lees je over onze eerste ervaringen met dit nieuwe toestel. We hebben ook een filmpje gemaakt over onze eerste indrukken van het toestel in de Apple Store. Verder hebben we een boel tips, zoals Face ID instellen, apps afsluiten en het batterijpercentage zichtbaar maken. Of bekijk de teardown van de iPhone X, zodat je precies weet wat er zich achter die glazen platen bevindt. Dat en nog veel meer in deze iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

  • De traditionele iPhone X teardown toont een opgestapeld moederbord en dubbele batterij.
  • Vanavond verscheen iOS 11.2 beta 2, maar alleen voor de iPhone X. Die draait vanuit de doos namelijk op iOS 11.0.1 en kon nog niet de eerder verschenen beta aan.
  • Wat zijn de 5 punten uit de kwartaalcijfers die ons het meest opvielen?
  • Hoe zit het met de iPhone X levertijden? Wij hebben de levertijden bij een aantal providers en webshops op een rij gezet.
  • Je wilt op zaterdagochtend om 6:00 uur nog even een iPhone X reserveren? Dat kan! We hebben de linkjes naar de reserveringspagina’s voor je klaargezet. Nu hoef jij alleen nog je wekker te zetten.

iCulture Deals

Meer vandaag

https://www.youtube.com/watch?v=w-9RygaMxME

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Doka: Foto en Video Editor (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Mac, iOS 16.4+) - Nu met ondersteuning voor HEIF, Wide Color, Metal 2 en meer.
  • Infltr - Onbeperkte Filters (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Mac, iOS 14.0+) - Nieuwe tool om de kleurentint van je foto’s aan te passen.

In ons overzicht van aangepaste apps voor iPhone X vind je nog veel meer app-updates die vandaag verschenen zijn.

Bekijk ook

Deze apps zijn al aangepast voor de iPhone X

Welke apps zijn al aangepast voor de iPhone X, zodat ze er op het nieuwe scherm meteen mooi uit zien? In dit artikel vind je een overzicht van apps die klaar zijn voor de nieuwste iPhone.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.