iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 8 februari 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 8 februari 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoEen nieuwe week, een nieuwe ronde met beta’s! Deze week verschenen de derde beta’s van de nieuwste softwareversies, maar zonder belangrijke wijzigingen. Ander nieuws vandaag: de Facebook-app slurpt nog steeds een hoop energie en Apple en Google lijken de auto-industrie even flink op zijn kop te willen zetten. Dat en nog veel meer kon je vandaag lezen op iCulture, hieronder mooi samengevat in ons dagelijkse overzicht.

Tips, gidsen en opinie

  • Kies de juiste contacten via 3D Touch in de Telefoon-app via deze handige tip.

Nieuws

Apps

iCulture Deals

Meer vandaag

Snapchat-updateDeze apps en updates wilden we je niet onthouden

  • Snapchat (gratis, iPhone + IAP, iOS 10.0+) - Als je Snaps opslaat in Foto’s op de iPhone 6s en iPhone 6s Plus hebben deze een hogere kwaliteit.
  • Google Maps (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 11.0+) - Vind snel de locaties van gereserveerde restaurants of geboekte vluchten met je Gmail-adres via Mijn afspraken.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Pushbullet is helemaal in het nieuw gestoken.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Zoek nu in je inbox met je stem in Inbox by Gmail.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - RailPlanner heeft nu 3D Touch, waardoor je bijvoorbeeld snel kan zoeken naar de vertrektijden van dichtstbijzijnde stations en je eerstvolgende reis kunt bekijken.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2016, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.