iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 26 september 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 26 september 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag zullen veel mensen druk zijn geweest met het installeren van macOS High Sierra. Uit onze poll blijkt dat maar liefst 54% van de iCulture-lezers dat al heeft gedaan. Goed bezig! Terwijl je zat te wachten op de installatie was er genoeg te lezen op onze site, zoals de teardown van de Apple TV 4K, een tip over snelladen waarmee je geld kunt besparen en een artikel over de duurdere onderdelen van de iPhone 8. Dat en nog veel meer in iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

iMovie 4K iMac

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • iMovie (Gratis, iPhone/iPad, iOS 16.0+) - iMovie kan op de Mac nu HEVC-video’s importeren. Je hebt er wel High Sierra voor nodig.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Flink wat verbeteringen in deze bak-app, zoals meerdere foto’s bij recepten, een losse kookwekker en delen van boodschappenlijstjes.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Nieuwe functies voor mensen die ANWB Connected gebruiken.
  • ABN AMRO (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Vernieuwd menu met ‘Zelf regelen’ en ‘Instellingen’.
  • VLC media player (Gratis, iPhone/iPad/TV, iOS 9.0+) - Stabiliteitsverbeteringen en minder CPU-belasting bij hardware-versneld videofilteren.
  • STACK Storage (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Bugfixes voor de audio- en videospeler.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.