iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 1 augustus 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op 1 augustus 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoLater vandaag zal Apple de kwartaalcijfers van het afgelopen kwartaal presenteren, maar eerst gaan we volop kijken naar alle geheimen die via de HomePod-software zijn uitgelekt. Het was vandaag weer een behoorlijke oogst, met onder andere ski-workouts voor de Apple Watch en ook kunnen we voor het eerst de geluidjes van de HomePod horen. Wat de volgende iPhone betreft is de Tap to Wake-functie uitgelekt en zo zijn er nog wel meer details. Terwijl Apple toch eerder verklaarde dat ze extra scherp zouden letten op het vroegtijdig uitlekken van informatie. What went wrong? Maar er was vandaag natuurlijk nog genoeg ander interessant nieuws te lezen en dat vind je allemaal samengevat in iCulture Vandaag!

Nieuws

Apps & accessoires

  • Met de Philips Hue-app kun je nu routines maken en je Hue-lampen als kookwekker gebruiken.
  • Met bunq premium kun je nu voor een vast bedrag per maand je rekening beheren bij bunq.
  • Apple heeft honderden financiële apps verwijderd die met binaire opties te maken hadden. Ook hebben ze de richtlijnen aangescherpt.

iCulture Deals

Meer vandaag

Spark voor de Mac op een iMac.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.