iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 22 november 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 22 november 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag las je op iCulture dat Jony Ive steeds minder betrokken is bij het design van Apple-producten. Zou dat de reden zijn dat Ive bij de introductie van Apple’s dure boek zo de nadruk legde op de dingen die het designteam doet? Ook kondigt Apple alvast aan dat ze aanstaande vrijdag meedoen aan Black Friday. Met onze gids kun je je alvast voorbereiden op eventuele Mac-koopjes, want we leggen uit welke Mac het beste bij jou past. Geen geld voor een nieuwe Mac? Dan heb je misschien wel budget voor een tweedehands iPad en ook daar geven we tips over. Dat en nog veel meer lees je hier in deze nieuwe editie van de iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

 • Jony Ive zou steeds minder betrokken zijn bij het design van nieuwe Apple-producten. In plaats daarvan is hij vooral bezig met de inrichting van Apple Stores en de nieuwe Apple Campus.
 • Apple hint naar Black Friday-koopjes op 25 november, zo blijkt uit een webpagina, die ook in het Nederlands beschikbaar is.
 • Er circuleert een boosaardig filmpje die je iPhone laat vastlopen.
 • Het ministerie van Veiligheid en Justitie organiseert een appathon voor een nieuwe politie-app. Maar de beste ontwikkelaar krijgt niet automatisch de opdracht. Hoe zit dat?

Apps & accessoires

 • Een oude Mac wordt een mooie plantenbak. Bekijk vooral ook even de foto’s, want die zijn erg mooi.
 • Infuse 5 introduceert behoorlijk wat nieuwe functies, zoals Split View en Picture in Picture.
 • Fender werkt aan een gitaarversterker die je met een app bedient. Gewoon gitaar spelen boeit mensen namelijk niet meer zo.

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

 • Flitsmeister (gratis, iPhone + IAP, iOS 9.0+) - Flitsmeister is nu makkelijker in landschapsweergave te gebruiken. Bovendien is de widget aangepast voor iOS 10.
 • Uber (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 10.0+) - Je kunt Uber-chauffeurs nu bedanken met een sticker. Maar een fooi geven is er nog steeds niet bij.
 • Wikipedia (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Rijke notificaties in de Wikipedia-app.
 • Deezer: mp3s, muziek & radio (gratis, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 10.0+) - Een superscroll-functie moet ervoor zorgen dat je sneller van A naar Z bladert in de Deezer-app.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 november 2016, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.