iculture-peilt
iCulture Peilt
iOS 8 Continuity

iCulture peilt: welke iOS 8-functie kijk jij vooral naar uit?

Vlak voor iOS 8 voor iedereen beschikbaar is, vragen wij ons af welke nieuwe functie bovenaan jullie verlanglijstje staat.

iOS 8 ContinuityOp woensdag 17 september is het lange wachten eindelijk voorbij: dan stelt Apple iOS 8 voor iedereen beschikbaar. Met de nieuwe iOS 8-update komen er ook een hoop nieuwe functies bij om gebruik van te maken. Wij zijn benieuwd: welke iOS 8-functie kijken jullie het meeste naar uit?

We vroegen jullie vlak na WWDC 2014 ook al naar jullie favoriete iOS 8-functies, maar inmiddels zijn er al een paar maanden verstreken. Sindsdien is er een hoop veranderd: ontwikkelaars lieten bijvoorbeeld zien hoe ze widgets en Extensibility in apps willen gebruiken en Apple’s plannen met de Gezondheidsapp zijn duidelijker nu de Apple Watch is onthuld. Daarnaast zijn er nieuwe functies boven water gekomen, zoals verbeteringen op het gebied van batterijverbruik. Vandaar dat we het jullie vandaag weer vragen: welke iOS 8-functie staat bovenaan jullie lijstje?

Lees ook: iPhone en iPad voorbereiden op iOS 8

iOS 8 bevat nogal wat functies en verbeteringen, maar geen nood: ze staan allemaal uitgebreid beschreven in ons dossier over iOS 8. Lees je daar goed in voor je in onderstaande poll een optie kiest.

Je mag maximaal 3 opties kiezen.

Is de poll niet goed zichtbaar, vul het dan in via deze link.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 september 2014, 12:29
Categorie iOS
Onderwerpen iculture peilt, ios 8

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.