iculture-peilt
iCulture Peilt
iphone 6 render zijkant wit

iCulture peilt: hoeveel opslag vind jij ideaal?

De iPhone 6 staat bijna voor de deur, dus we komen weer voor een moeilijke keuze te staan: hoeveel opslagruimte vinden we eigenlijk ideaal?

iphone 6 render zijkant witOp 9 september presenteert Apple de iPhone 6, met vermoedelijk een groter scherm, NFC-chip en veel meer nieuwe functies. Wat er precies in komt hebben we je eerder al naar gevraagd, maar één ding weten we eigenlijk al: hoe de iPhone 6 er ook uitziet, hij zal net als andere iPhones meerdere opslagvarianten krijgen. Ga je dit jaar voor 16GB? 32GB? Maak je eigenlijk de sprong naar 64GB? Of zit jij met smart te wachten op die forse 128GB-variant? Laat het weten in onze poll!

Het is natuurlijk vrij makkelijk om te kiezen voor de grootste opslagvariant, maar we vragen je om de prijs ook in het achterhoofd te houden. Er zit bij Apple meestal 100 euro tussen iedere opslaggrootte, wat betekent dat je voor 64GB 200 euro meer betaalt dan voor 16GB. De vraag is daarom ook vooral: vind je dat het geld waard?

De zoektocht naar de ideale hoeveelheid opslagruimte is natuurlijk al zo oud als de iPhone zelf. We hebben er in het verleden daarom ook al eens over geschreven. In een uitgebreid artikel liepen we bijvoorbeeld alle voor- en nadelen van de verschillende iPhone-opslagvarianten langs.

Heb je in de poll gestemd? Dan horen we ook graag waarom jouw keuze voor jou de beste is. Ga je veel apps installeren? Heb je uren aan muziek die je wil meenemen? Of zijn het vooral foto’s waar je iPhone mee wordt gevuld?

Poll niet zichtbaar? Gebruik deze directe link!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 september 2014, 11:15
Categorie Geruchten
Onderwerpen iculture peilt, iPhone 6, opslagruimte

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.