iculture-peilt
iCulture Peilt
SwiftKey-keyboard-ios-8 toetsenborden

iCulture peilt: heb jij een alternatief toetsenbord geïnstalleerd?

Gebruik jij een alternatief toetsenbord? Of zweer je nog steeds bij Apple's eigen keyboard? We horen het graag.

SwiftKey-keyboard-ios-8 toetsenbordenHet is één van de grote nieuwe functies in iOS 8: ondersteuning voor alternatieve toetsenborden. Download de juiste app en je typt op een compleet andere manier op het iPhone-scherm, met bijvoorbeeld veegbewegingen of een slim woordenboek. Maar hoeveel worden deze toetsenborden gebruikt? Daar proberen we achter te komen in een nieuwe editie van iCulture peilt.

We hebben de afgelopen maanden uitgebreid over iOS-toetsenborden geschreven. We vergeleken bijvoorbeeld de beste veegtoetsenborden met elkaar en hebben een aantal populaire toetsenborden op een rij gezet. In een apart artikel leggen we uit hoe je de toetsenborden precies kunt instellen. Vereist een toetsenbord volledige toegang bij de installatie? Lees je dan gelijk in over wat voor data je wellicht met de ontwikkelaar deelt.

Met onderstaande poll willen we ontdekken hoeveel lezers van iCulture een alternatief toetsenbord gebruiken. Maar we horen ook graag welk toetsenbord je precies hebt ingesteld. Ben je een trouwe gebruiker van SwiftKey of Swype? Ben je over op het nieuwe, Nederlandse Crimson? Of zweer je bij een heel ander toetsenbord? Vertel het ons in de reacties.

Onderstaande polls zijn alleen bedoeld voor gebruikers van iOS 8. Heb je geen iPhone of heb je geen iOS 8, dan kun je onderstaande polls NIET invullen!

Is de poll niet goed zichtbaar, dan kun je via deze link invullen.

Is de poll niet goed zichtbaar, dan kun je via deze link invullen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 november 2014, 12:51
Categorie iOS
Onderwerpen iculture peilt, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.