iCloud Keychain verdwenen uit iOS 7 GM (Golden Master)

iCloud Sleutelhanger (iCloud Keychain) is verdwenen uit iOS 7 Golden Master. Mogelijk wil Apple wachten tot OS X Mavericks beschikbaar komt.

icloud-sleutelhanger-schakelaarIn de Golden Master van iOS 7 zijn leuke vernieuwingen aangetroffen, zoals nieuwe ringtones en nieuwe dynamische achtergronden. Maar er is ook iets verdwenen: iCloud Sleutelhanger, beter bekend onder de Engelstalige naam iCloud Keychain. Er is geen ondersteuning meer in iOS 7 en de schakelaar zoals in iOS 7 beta 6 te zien was, is verdwenen. De kans is daarom groot dat iCloud Sleutelhanger ook niet aanwezig is in de publieke release van iOS 7, die voor 18 september staat gepland.


De tekst op de website van Apple vermeldt nu ‘Coming soon’. De meest voor de hand liggende verklaring voor deze plotselinge verdwijning is dat Apple met de iCloud Sleutelhanger wil wachten tot OS X Mavericks beschikbaar komt.

Met iCloud Keychain kun je wachtwoorden opslaan, synchroniseren, automatisch invullen en genereren op al je iOS- en OS X-apparaten. Het werkt alleen op iOS 7, OS X Mavericks en toekomstige versies. Met iCloud Sleutelhanger wordt het makkelijker om voor elke webdienst een uniek en moeilijk te raden wachtwoord te gebruiken.

icloud sleutelhanger 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 september 2013, 19:28
Categorie Achtergrond
Onderwerpen icloud sleutelhanger, wachtwoorden

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.