iCulture vergelijkt: technische specificaties iPhone 5s, iPhone 5c en iPhone 5

Alle technische specificaties van de iPhone 5s, de iPhone 5c en de huidige iPhone 5 vergeleken in deze infographic van iCulture.nl.

iPhone 5c geel alle kantenJe hebt in onze aparte artikelen inmiddels al uitgebreid kunnen lezen over de iPhone 5s en iPhone 5c. Apple heeft ons tijdens de presentatie verteld wat de nieuwe iPhones eigenlijk zo anders maakt vergeleken met eerdere modellen, maar we zetten deze data graag nog even op een rij. In een tabel hebben we de technische specificaties van de iPhone 5s en iPhone 5c naast de iPhone 5 gezet. Handig als je even snel de processors, camera’s en maten wil vergelijken.


De specificaties in onderstaande tabel zijn gebaseerd op informatie die Apple naar buiten heeft gebracht. De iPhone 5s en iPhone 5c zijn op het moment van schrijven nog niet beschikbaar, waardoor het niet mogelijk is om aan de hand van benchmarks zelf statistieken te verzamelen. Zaken zoals kloksnelheid van een nieuwe chip en de hoeveelheid RAM worden door Apple nooit bekendgemaakt, waardoor we ze ook niet mee kunnen nemen in een grafiek.

De infographic is door onze huisdesigner @basvanderploeg speciaal voor iCulture ontworpen.

Wil je de infographic van de vergelijking iPhone 5, iPhone 5s en iPhone 5c ook op je website weergeven?

Kopieer dan onderstaande code en plak deze in je website:

Reacties: 70 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.