iCloud.com voorzien van nieuw iOS 7-ontwerp

Apple heeft iCloud.com voorzien van een nieuw uiterlijk, volledig in lijn met iOS 7. Apple testte de nieuwe layout al een tijdje.

iCloud.com loginApple heeft iCloud.com voorzien van een nieuw, platter ontwerp dat in lijn is met iOS 7. Dat is niet gek getimed, want iOS 7 zal later vandaag ook door Apple beschikbaar worden gesteld. De nieuwe iCloud-interface zagen we eerder al opduiken, toen Apple hem begon te testen op de betawebsite van iCloud.

De vernieuwde iCloud-website gebruikt de iconen van iOS 7, en ook de nieuwe achtergrond op de website beweegt zoals we van iOS 7 gewend zijn. De enige onveranderde iconen zijn van Pages, Numbers en Keynote, diensten die sindskort in beta werden aangeboden op iCloud.com. De apps Mail, Contacten, Agenda, Notities, Herinneringen en Zoek mijn iPhone zijn zelf ook voorzien van een platter iOS 7-uiterlijk.

Ervaring leert dat Apple veranderingen aan iCloud.com vaak geleidelijk uitrolt. Het is daarom mogelijk dat je de nieuwe interface nog niet gelijk te zien krijgt.

iCloud iOS 7 screenshot

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 september 2013, 7:46
Categorie Diensten
Onderwerp ios 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.