iBallz maakt je iPad schokbestendig

De iPad is een kwetsbaar apparaat. Je wilt niet dat er krassen op komen als je iPad op de grond valt. Of erger nog: dat het scherm kapotgaat of dat er vocht in komt als er ongemerkt een glas cola omvalt. De makers van iBallz hebben er een oplossing voor: zij hebben een bescherming voor […]

iballz
De iPad is een kwetsbaar apparaat. Je wilt niet dat er krassen op komen als je iPad op de grond valt. Of erger nog: dat het scherm kapotgaat of dat er vocht in komt als er ongemerkt een glas cola omvalt. De makers van iBallz hebben er een oplossing voor: zij hebben een bescherming voor de iPad bedacht, bestaande uit vier rubber ballen die via draadjes met elkaar zijn verbonden.

Hoe de iPad ook op de grond valt, hij stuitert altijd een paar keer op en neer. Dankzij de iBallz kun je de iPad probleemloos in een vieze omgeving gebruiken: vocht of een plakkerig oppervlak heeft geen vat op de iPad, want hij blijft altijd een centimeter of twee boven de tafel of de vloer hangen.

De iBallz weegt bijna niets en kost ook bijna niets: voor $14,99 is je iPad op komische wijze beschermd tegen vallen. Stijlvol? Niet echt, maar je hebt in ieder geval bekijks. Een doe-het-zelf oplossing is ook te maken door vier opengesneden tennisballen op de hoekpunten te bevestigen. Op de website is een handleiding te vinden. Verkrijgbaar in zes kleuren.

Meer info: iBallz

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 februari 2010, 13:49
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, ipad, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.