iAm Dock: iPhone-dock past precies in bekerhouder

De iAm Dock is een iPhone-dock die in de bekerhouder van een auto past.

iAm DockDe iAm Dock is een iPhone-houder speciaal bedoeld voor in de auto. Onder de gebruikelijke dock zit een flink extra stuk aluminium, dat dankzij de vorm en grootte precies in een bekerhouder van een auto gezet kan worden. Achterop de dock zitten geluids- en usb-aansluitingen, zodat je de iPhone vervolgens ook aan de stroom en je autoradio kunt hangen.

Onderop de iAm Dock zit een klein gat, waardoor je het accessoire ook op een statief kunt schroeven. Hierdoor kun je het geheel gebruiken om stabielere foto’s te maken. Helemaal ideaal werkt dit alleen waarschijnlijk niet: omdat de iPhone ietwat gekanteld op een dock staat, moet je ook het statief schuin zetten om een rechte foto te maken.

iAm Dock 2

De iAm Dock is op het moment nog niet verkrijgbaar. De makers moeten eerst geld verzamelen om de productie van de grond te krijgen, iets waarvoor ze naar Kickstarter zijn gestapt. Door op de crowdfundsite 99 dollar (inclusief verzendkosten) te doneren, ben je verzekerd van een iAm Dock. Althans, als de makers hun beoogde 150.000 dollar binnen een maand weten te verzamelen. iPhone 5-bezitters moeten nog wat extra’s investeren: je moet voor een Lightning-connector in je iAm Dock 40 euro meer betalen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 januari 2013, 8:15
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.