Hyvers gebruiken liever Nokia N95 en E71 dan iPhone

Bezoekers van Hyves bezoeken de site het liefst met een Nokia N95 of een E71. De iPhone staat pas op de derde plaats, ondanks de promotie van Hyves.

Nokia N95Stel dat de bezoekers van Hyves een dwarsdoorsnede vormen van de Nederlandse samenleving. Zou je daaruit dan kunnen afleiden wat het meest populaire mobieltje is om mee te internetten? Marketingfacts denkt van wel: ze publiceren een tabel op basis van cijfers die Yme Bosma (werkzaam bij Hyves) heeft verzameld. Daarin wordt opgesomd welke mobiele telefoons worden gebruikt om Hyves te bezoeken. De titel ‘meest populaire mobieltje om mee te internetten’ is dan misschien wat misleidend, maar het overzicht laat wel zien wat de Hyves-fans zoal gebruiken.

In het overzicht staan de Nokia N95 en Nokia E61 bovenaan, gevolgd door de iPhone en de Nokia N73. De dominante positie van de N95 (met 18% eenzaam aan de top, de nummer twee heeft maar 7%) is wel te verklaren: dit toestel ligt al zo extreem lang in de winkel en is zo extreem goed verkocht dat het eigenlijk wel interessant is om te zien wat de Nokia N96 gaat doen.

Via: Marketingfacts
Tip van Emiel, bedankt!

PS: als een iPhone-knuffelicoon in je Hyves-profiel wilt hebben (voorbeeld): met :iphonelove: krijg je het voorelkaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 augustus 2008, 13:51
Categorie iDevices
Onderwerpen hyves, nokia

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.