HyperDrive iPad Hard Drive breidt je geheugenruimte uit tot 750GB

De HyperDrive iPad Hard Drive is een speciale harddisk gericht op de iPad. Je kunt er tot 750GB extra mee opslaan, in mapjes van 32GB per stuk.

hyperdriveNiet genoeg opslagruimte op je iPad? Misschien heeft HyperDrive dan de oplossing. Deze harddisk is rechtstreeks op je iPad aan te sluiten, kan 12 verschillende geheugenkaarten aan en heeft een eigen touchscreen. Er zijn zeven verschillende uitvoeringen, van 120GB ($299) tot 750GB ($599), afhankelijk van je geheugenbehoefte. In het meest ongunstige geval kan de harddisk dus duurder zijn dan de iPad die je hebt gekocht. Zo’n HyperDrive doet ook meteen dienst als backup-oplossing en geheugenkaartlezer, waarbij je Compact Flash, SD, SDHC en allerlei andere gangbare formaten kunt uitlezen. Je kunt de HyperDrive ook gewoon als standaard externe harddisk gebruiken, waarbij je het apparaat via een usb-kabel aansluit op je computer.

Maar waarom een aparte HyperDrive voor de iPad als je ook via de Camera Connection Kit een externe harddisk kunt aansluiten? Dat heeft te maken met de maximale grens van 32GB die je via de Camera Connection Kit kunt aansluiten. De HyperDrive maakt mappen aan die elk 32GB groot zijn en dus door de iPad gelezen kunnen worden. De volledige 750GB is beschikbaar, maar wel in losse mappen.

De HyperDrive heeft een 3,2 inch touchscreen waarop je JPEG- en RAW-afbeeldingen kunt bekijken, zodat de harddisk ook geschikt is voor fotografen die willen kijken of hun foto’s zijn gelukt.

Meer info: HyperShop

hyperdrive ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 september 2010, 18:37
Categorie Accessoires
Onderwerpen geheugen, harddisk, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.