hub adapter macbook

Hub+ geeft je MacBook 6 extra poorten

Met de Hub+ geef je je nieuwe MacBook 6 extra poorten, zodat je usb, usb-c, DisplayPort en sd-kaartjes kunt gebruiken. Verkrijgbaar via Kickstarter.

De nieuwe MacBook is sinds een paar dagen in de Nederlandse Apple Stores te bewonderen. Heb je ook zo’n mooie superdunne MacBook op het oog, maar maak je je nog steeds zorgen over het aantal aansluitingen? Dan brengt de Hub+ misschien uitkomst, want daarmee breid je je MacBook uit met 6 extra poorten.

hub adapter macbook

Bovendien is er een ingebouwde accu aanwezig, waarmee je je iPhone opgeladen kunt houden, zonder dat je de batterij van je MacBook leegtrekt. De Hub+ kost 79 dollar op Kickstarter en bevat alle poorten die je voor dagelijks gebruik nodig hebt. Je hebt drie normale usb-poorten, twee usb-c-poorten, een DisplayPort voor een externe monitor en een sd-kaartlezer tot je beschikking. Dat alles is verpakt in een stevige metalen behuizing, in de kleur van je MacBook. Dus ook in goud.

Het complete pakket weegt 99 gram en meet 122 x 39 x 8,5mm, klein genoeg om in je laptoptas te passen. Snel bestellen heeft als voordeel dat je er een usb-c-naar-usb adapter gratis bij krijgt, waar je bij Apple 19 euro voor betaalt. Bij Apple kun je ook de officiële usb-c-naar-digitale-AV-multipoort adapter bestellen, waarmee je het aantal poorten ook kunt uitbreiden, maar daarmee krijg je minder voor meer geld.

Lees ook: Meer poorten op je 12-inch MacBook dankzij Hydradock, BeeKeeper en meer.

hub plus adapter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 mei 2015, 21:21
Categorieën Accessoires, Mac & macOS
Onderwerpen adapter, macbook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.