Houten kabelorganizer voor oordopjes komt uit Japan

In Japan hebben ze een oplossing bedacht voor te lange headsetkabels. Een houten visje in drie formaten en vier houtsoorten, bedoeld om de kabel van je oordopjes omheen te wikkelen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

hout oordopjes organizersBelkin maakte ooit de TuneTie: een soort visje waar je de draden van je headset omheen kon wikkelen. Vanuit Japan komt nu een stijlvolle variant hierop, gemaakt van hout. Fabrikant Tomuni heeft een houten headset-organizer gemaakt waarmee je te lange kabels kunt temmen. er is keuze uit vier verschillende soorten hout: Japanse eik, walnoot, odom en wengé.


Bovendien heb je keuze uit drie formaten: klein voor headsets, gemiddeld voor usb-kabels en groot voor netwerkkabels. Ze kosten tussen de 1.260 en 1.890 yen, zo’n €11 tot €17. Als je ze koopt ben je in ieder geval één van de weinige mensen buiten Japan die ze heeft, want voorlopig zijn ze alleen te koop bij de Japanse site pencils.jp. De houdertjes zijn ontworpen door de Japanner Naoto Yoshida en gemaakt van houtresten uit de meubelproductie. Voor de internationale verzendkosten moet je contact opnemen met de winkelier.

Meer info: pencils.jp

hout oordopje

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 augustus 2011, 3:02
Categorie Accessoires
Onderwerpen headset, japan

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.