iPhone 5 in de hand

Homescreen.me toont hoe jouw iPhone-homescreen veranderde

Homescreen.me laat je eerdere homescreens zien, zodat je kunt vergelijken welke apps je eerder gebruikte. Ook kun je nu anderen volgen, om te zien welke apps zij op hun homescreen hebben staan.

Hoe jouw homescreen in de loop van de tijd is veranderd, zegt veel over de manier waarop je de iPhone gebruikt. Heeft opeens de Pokémon Go-app een plekje op je homescreen gekregen? Of heb je alle sociale media-apps op een gegeven moment in een mapje gestopt, omdat je te veel losse apps kreeg? Hoe jij je homescreen gaandeweg aanpast, is te zien op de nieuwe Tijdlijn-pagina bij Homescreen.me.


iPhone 4 in de hand

Homescreen.me heeft een flinke update gekregen, waardoor je ook kunt terugzien hoe je homescreen er vroeger uitzag. Zo kun je bladeren door je eerdere homescreens. Dat moet het aantrekkelijker maken voor gebruikers om wat vaker terug te keren naar de website. Voorwaarde is wel dat je regelmatig, bijvoorbeeld maandelijks, een nieuw screenshot van je iPhone-homescreen maakt en opstuurt. Helaas stuurt de dienst je nog geen herinnering wanneer het weer tijd is om een nieuw homescreen te maken.

Wel kun je nu favoriete gebruikers volgen, zodat je kunt zien welke apps anderen zoal geïnstalleerd hebben. De homescreens van de mensen die je volgt verschijnen ook op de Tijdlijn-pagina van Homescreen.me. Een notificatie laat je weten wanneer er weer iets nieuws te zien is op de website. Zo kan Homescreen.me steeds meer uitgroeien tot een website waar je leuke tips voor apps vindt, ook al beweren experts dat de belangstelling voor nieuwe apps wel een beetje voorbij is omdat mensen zijn vastgegroeid met de 3 tot 5 apps die ze intensief gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
7 augustus 2016 om 10:15
Onderwerp
Categorie
Diensten
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.