HiLo Lens: iPhone-cameralens kantelt beeld 90 graden

De HiLo Lens is een iPhone-fotografielens die het beeld met 90 graden kantelt. Hierdoor kun je bijvoorbeeld foto's uit een hoog of laag perspectief maken.

HiLo LensDe HiLo Lens is een cameralens die je op je iPhone kunt bevestigen, zodat je foto’s en video’s onder een hoek van 90 graden kunt maken. Hierdoor kun je de iPhone bijvoorbeeld op de rand van een tafel leggen, zodat je vanuit een laag perspectief een foto kunt maken. De makers van de lens stapten naar Kickstarter om hem geproduceerd te krijgen en hebben inmiddels hun beoogde minimumbedrag van 27.500 dollar binnen.

De lens bevat drie lenzen en een prisma, die ervoor moeten zorgen dat het beeld goed wordt gekanteld. Het prisma zorgt er echter wel voor dat de foto wordt gespiegeld, maar dit effect kun je corrigeren met behulp van een bewerkingsapp. De maker zegt zelf ook aan een gratis app te werken, die het beeld zal spiegelen en de algehele kwaliteit van de foto moet verbeteren.

Hoewel het Kickstarter-project zijn geld heeft ingezameld, kun je nog steeds doneren om zelf de lens te bemachtigen. Bij een donatie van 70 dollar verzekert de maker je dat je de lens ergens in februari 2013 krijgt toegestuurd. Dit bedrag is inclusief verzendkosten. Het geld wordt pas van je creditcard gehaald zodra het project is beëindigd.

Hoewel de HiLo Lens pas sinds oktober op Kickstarter staat, bestaat de lens al wat langer. In september schreven we nog over een app waarin werd geadverteerd voor de cameralens.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 november 2012, 12:13
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.