iculture-populaire-apps
Populaire Apps De meest gedownloade apps van de afgelopen week

HD-versie Dark Nebula Episode Two uitgebracht voor iPad en iPhone

Een nieuwe HD-versie van Dark Nebula Episode Two is universeel, waardoor de game eindelijk ook voor de iPad verkrijgbaar is.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Dark Nebula 2 iPadHet is nu ook mogelijk om met balletjes te rollen in Dark Nebula Episode Two op de iPad. Ontwikkelaar Free Lunch heeft namelijk een universele versie uitgebracht, met daarin ook strakkere HD-beelden voor het grotere iPad-scherm. De HD-versie ondersteunt ook de schermgrootte van de iPhone 5. iPad-bezitters zaten vermoedelijk al sinds juli te wachten op de vernieuwde iPad-versie: sindsdien is het eerste deel van de gamereeks namelijk voor de iPad verkrijgbaar.


Dark Nebula 2 iPadDark Nebula is in het eerste opzicht een simpel spelletje, waarin je met een balletje door levels heen rolt. Dit doe je alleen niet in houten doosjes met gaten die als obstakels dienen, maar in een sci-fi-wereld vol met cirkelzagen, lasers en andere obstakels die je het leven moeilijk maken.

De universele versie van Dark Nebula 2 bevat ook 19 nieuwe levels, waarin je 25 tegenstanders, baasgevechten en andere obstakels zult tegenkomen. Bovendien is de soundtrack van de game compleet vernieuwd. Spelers van het origineel op de iPhone moeten de game wel opnieuw kopen om met deze extra aan de slag te gaan: de nieuwe game staat los van de iPhone-exclusieve versie.

Downloaden: Dark Nebula HD – Episode Two (€2,69, universeel, iOS 6.0+)

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.