Apple op zoek naar plasticexpert voor iPhone- en iPad-team

Apple is op zoek naar een plasticexpert voor het iPhone- en iPad-team. Vermoedelijk is de positie bedoeld voor de iPhone 5C-productie.

iPhone 5C youtube blauwHoewel er inmiddels flink wat mogelijke iPhone 5C-onderdelen zijn gelekt, heeft Apple nog steeds niet de iPhone 5C aangekondigd. Het is dan ook interessant dat Apple in een nieuwe vacature op zoek zegt te zijn naar een ‘plastics material engineer’ voor het iPhone- en iPad-team. Deze plastic-expert zal zich bezighouden met het ontwerp van plastic iDevice-onderdelen. Apple zou het wel eens kunnen hebben over de behuizing van de vermoedelijk plastic iPhone 5C. Hoewel huidige iPhones genoeg plastic onderdelen hebben, meldt Apple in de baanomschrijving dat er ook rekening gehouden moet worden met de vormgeving van het betreffende plastic apparaat.

De vacature is op 27 augustus op de officiële Apple-site geplaatst. Vermoedelijk zal de engineer zich bezighouden met iteraties op de inmiddels al ontworpen iPhone 5C, mits Apple op 10 september deze nieuwe iPhone zal aankondigen. Wordt de plastic iPhone om één of andere reden niet onthuld, dan wijst de nieuwe vacature er op dat er waarschijnlijk wel naar de mogelijkheid wordt gekeken.

De iPhone 5C wordt naar verluidt een goedkopere iPhone, die qua prijs tussen de iPhone 5S en iPhone 4S zal zitten. De exacte specificaties voor de iPhone 5C zijn nog niet bekend, maar het lijkt er op dat er wederom een 4-inch-scherm zal worden gebruikt. De achterkant is gemaakt van plastic en is beschikbaar in meerdere kleuren. Naast de iPhone 5C zal Apple vermoedelijk ook de iPhone 5S aankondigen.

Via 9to5Mac.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 augustus 2013, 19:09
Categorieën Apple, Geruchten, iDevices
Onderwerpen iPhone 5c, vacature

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.