Schetsboek voor iPhone-ontwikkelaars

Via de website appsketchbook.com kun je een kladblok bestellen met daarop op iedere bladzijde een aantal "lege" iPhones afgebeeld. Hier kun je de layout van je applicatie of het storyboard van je game op schetsen.

photo_pages_fullWie applicaties voor de iPhone ontwikkelt, kan misschien baat hebben bij een heus iPhone-schetsblok. Via de website appsketchbook.com kun je een kladblok bestellen met daarop op iedere bladzijde een aantal “lege” iPhones afgebeeld. Hier kun je de layout van je applicatie of het storyboard van je game op schetsen. De afbeeldingen zijn op ware grootte.

Er staan drie blauwdrukken van de iPhone op iedere pagina met daarbij een lineaal afgebeeld en statusbar-markeringen. Een kladblok bestaat uit 200 bladzijden, je kunt dus in totaal 600 schetsen maken. Onder de afbeeldingen is er ruimte voor notities.

De ontwikkelaars van CultureCode hadden al eerder een eigen oplossing bedacht om schetsen te kunnen maken. Zij gebruikten verschillende kleine houten mallen om het iPhonescherm op de goede grootte weer te kunnen geven.

Het App Sketchbook kost 16,99 dollar en is verkrijgbaar via de website van appsketchbook.com

Via: TheNextWeb

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 augustus 2009, 14:19
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.