Handleiding Pwnage Tool (Mac en Windows)

Handleiding voor de unlock via Pwnage 2.0, geschikt voor eerste generatie iPhone met firmware 2.0 en de iPhone 3G. Geschikt voor Mac en Windows.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Handleiding Pwnage 2.0Nu Pwnage Tool 2.0 beschikbaar is, is het mogelijk om eerste generatie iPhones te upgraden naar firmware 2.0, te unlocken en te jailbreaken. Omdat er veel nieuwe gebruikers bij zijn gekomen, hebben we een simpele handleiding gemaakt waarin begrippen zoals pwned, jailbreak en unlock nog eens duidelijk worden uitgelegd. We leggen stapsgewijs uit hoe Pwnage Tool op de Mac werkt, maar ook hoe je te werk moet gaan als je Windows-gebruiker bent.

LET OP: Deze handleiding is inmiddels ernstig verouderd. De laatste handleiding vind je altijd in het subforum Keuzehulp Jailbreak en Unlock.


Meteen verder » iPhone Unlock handleiding

Onderaan de handleiding geven we ook een lijst met downloadlocaties en mirrors voor firmware 2.0, bootloaders en Pwnage Tool 2.0 zelf.

De handleiding gebruikt de Simple Mode in Pwnage Tool, geschikt voor beginnende gebruikers. Ben je gevorderde gebruiker en wil je vooraf instellingen van logo’s, Installer- en Cydia-packages kiezen, dan kun je beter voor de Expert Mode kiezen. Een uitgebreide handleiding daarvoor vind je op iClarified.

Verder lezen:
iPhone Unlock: Handleiding iPhone firmware 2.0 unlock (Mac OS X en Windows)

Praten over je ervaringen en vragen stellen? We hebben twee aparte forumtopics geopend waar je kunt discussiëren over Pwnage 2.0:

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.