Halftone-2

Halftone 2 is Apple’s gratis App van de week

Halftone 2 is een week lang gratis te downloaden. Met de app verander je foto's in spectaculaire stripverhalen, inclusief tekstwolkjes en kleurrijke stickers.

Halftone-2-app-van-de-week

Voel je jezelf regelmatig een superheld maar ben je nog niet vereeuwigd in je eigen comicbook? Dan maak je toch je eigen stripboek met foto’s en Halftone 2; Apple’s gratis App van deze week.

Iedere week zet Apple een app in het zonnetje als gratis App van de week. De komende zeven dagen vervult Halftone 2 deze rol. De foto-app zit tot de nok toe gevuld met stickers, tekstwolkjes en filters die zelfs de saaiste foto transformeren tot een spectaculair verhaal.

Oefening baart kunst

Het vergt wat oefening om van Halftone 2 optimaal te benutten, omdat de app nogal wat functies in huis heeft. Het voordeel hiervan is dan wel weer dat je heel vrij bent om je creatie volledig in je eigen stijl vorm te geven.

Halftone-2-Gratis Halftone-2-Gratis

Zo kun je meerdere pagina’s toevoegen om een boekje te maken en is er zelfs een optie om je creaties in 3D te bekijken, mits je daar een 3D-bril voor hebt. Als je klaar bent exporteer je jouw comicbook gemakkelijk naar je camerarol en tal van andere populaire apps zoals Facebook, Twitter en Dropbox.

Maak met Halftone 2 een video van je vakantiefoto’s

Als je nog meer toeters en bellen aan je foto toe wilt voegen, kun je er ook voor kiezen om je strippagina in videovorm te exporteren, zodat je stuk voor stuk de foto’s te zien krijgt terwijl geluidseffecten voor dramatisch effect zorgen. Een originele manier om je beste vakantiefoto’s aan je familieleden en vrienden te presenteren!

Lees ook: Halftone 2 nu ook beschikbaar voor iPhone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juni 2015, 12:33
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, fotobewerking, halftone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.