Gratis simlockvrij (unlock) iPhone 1.1.1 voor durfals

ModMyiPhone heeft een eerste versie klaar voor de gratis unlock van je iPhone met 1.1.1 firmware. Het is een combinatie van gidsen die alleen geschikt zijn voor gevorderden, maar je hoeft dus geen betaalde methode meer te kiezen.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

iPhone unlock simlockvrij gratis iPhoneIn afwachting van de “officiële” iPhone Dev Team-methode zijn enkele ongeduldige leden van het forum ModMyiPhone.com aan de slag gegaan met alle beetjes aan beschikbare informatie die er momenteel op internet rondzwerft. Er is nu een gids samengesteld voor zowel MacOS X- als Windows-gebruikers om je iPhone met firmwareversie 1.1.1 voor niks, nada, noppes te unlocken. Wel plaatsen we hierbij meteen de opmerking dat deze gids absoluut niet geschikt is voor beginnelingen of voor hen die niet vertrouwd zijn met termen als SSH/jailbreak/baseband/enzovoort. Dit is geen geschikte methode als je een eenkliks-oplossing zoekt, want die is er nog niet. De methode van ModMyiPhone bestaat uit drie delen met elk weer vrij veel substappen.

Voor degenen die nu toch aan de slag willen en geen zin hebben om voor de betaalde oplossing van iPhoneSIMfree te kiezen: hier vind je de Engelstalige gidsen van ModMyiPhone.

De gidsen bestaan uit drie afzonderlijke delen:

Wie durft??

Met dank aan Michel voor het doorsturen!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 1:05
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.