Griffin MouthStick Stylus: iPad-pen voor fysieke beperking

De Griffin MouthStick Stylus is een iPad-pan speciaal voor mensen met een fysieke handicap.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Griffin MouthStickDe Griffin MouthStick Stylus is een iPad-pen speciaal voor mensen met een fysieke beperking. Je houdt de stylus vast met je mond, waarna je met hoofdbewegingen bepaalde delen van het iPad-scherm kunt aanraken. Het mondstuk waar de MouthStick aan zit bevestigd heeft een rubberen beschermlaag, die ervoor zorgt dat je tanden niet beschadigd raken. Het gebruikte roestvrijstalen materiaal bevat daarnaast geen schadelijke stoffen die je liever niet in je mond krijgt.

De MouthStick Stylus is niet beperkt tot enkel de iPad: met de stylus zou je genoeg druk kunnen uitoefenen om ook een gewoon toetsenbord te bedienen. Het verschil met andere hulpmiddelen zit in de geleidende punt, die door het iPad-scherm herkend wordt.

Er bestaan al langer alternatieven op de MouthStick Stylus, maar Griffin is een bekend accessoiremaker. De kans is daardoor vrij groot dat de MouthStick op een bepaald moment ook in Nederlandse winkels verkocht zal worden. Het zal ergens in de komende maanden mogelijk zijn om de MouthStick in Griffin’s eigen webshop te bestellen voor 30 dollar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2014, 0:34
Categorie Accessoires
Onderwerpen handicap, stylus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.