Digitaal fotolijstje Kaleido R7 kan met iPhone synchroniseren

Het digitale fotolijstje IPEVO Kaleido R7 kan content van de iPhone laten zien, maar is vanaf de iPhone ook te configureren en te bedienen. Naast foto's kan 'ie dankzij het ingebouwde CMS ook andere content laten zien.

ipevo kaleido r7“Niet je oma’s fotolijstje” is de boodschap waarmee IPEVO het digitale fotolijstje Kaleido R7 aan de man wil brengen. De Kaleido R7 kan via Wi-Fi synchroniseren en content streamen vanaf een Mac of pc, maar ook vanaf een iPhone. Zo kun je bijvoorbeeld een fotodiashow vanaf je iPhone naar het fotolijstje sturen. Ook kun je de iPhone gebruiken als een afstandsbediening om de instellingen en getoonde content te besturen. De fotolijst is namelijk voorzien van een eigen content management systeem: je kunt je abonneren op fotofeeds van bijvoorbeeld Flickr en Picasa of nieuwsfeeds van websites.

Daarnaast kun je vanaf de fotolijst toegang krijgen tot informatie die op de harddisk van je computer of op een andere vorm van geheugenopslag wordt bewaard (bijvoorbeeld een externe harddisk).

Het 7 inch LCD-schermpje heeft achtergrondverlichting heeft een zodanige constructie dat je het scherm in landschap- of portretweergave kunt plaatsen. De Kaleido R7 was zowel op Macworld als op CES te zien en is vanaf maart 2009 voor $200 te koop.

Meer info: IPEVO Kaleido R7

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 januari 2009, 19:00
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.