Griffin introduceert Wave Case voor de iPhone

Griffin Technology heeft de Wave Case voor de iPhone gelanceerd. Op het eerste gezicht ziet het eruit als een doorsnee polycarbonaat case in zes verschillende kleuren, maar de constructie is innovatiever en sluit beter.

Griffin Wave iPhoneGriffin Technology heeft een kleurrijke serie cases voor de iPhone geïntroduceerd. De Griffin Wave Case is gemaakt van polycarbonaat, met een unieke golfvormige sluiting. Volgens de maker levert dat een steviger verbinding op. Je houdt volledig toegang tot poorten, knoppen en het scherm. Griffin levert ook een screenprotector en een schoonmaakdoekje mee.

Volgens hoofd industrieel design George Campbell van Griffin is de Wave iets compleet nieuws als het om een ontwerp voor iPhone-cases gaat. “Het geeft consumenten wat ze verwachten in een iPhone-case; maar we hebben ook een structureel nieuwe manier gevonden om de case veiliger te maken”. Nu zijn er natuurlijk wel meer doorzichtige cases van kunststof, maar volgens Campbell ziet deze er net even iets anders uit, zodat je meteen herkent dat het hier om een onvervalste Griffin Wave Case gaat.

De Griffin Wave voor de iPhone is verkrijgbaar in doorzichtig rood, roze, oranje, groen, blauw en zwart. Je kunt het kopen voor $25 per stuk.

Meer info: Griffin

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 april 2008, 19:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen accessoire, bescherming, griffin, hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.