SMobile kondigt beveiligingspakket voor iPhone aan

SMobile Systems gaat het beveiligingspakket Security Shield geschikt maken voor de iPhone. Het bevat antivirus, antispam en een firewall voor de iPhone. SMobile heeft ook al een soortgelijk securitypakket voor Google Android.

Rick RoscittSMobile Systems heeft aangekondigd dat ze hun Security Shield geschikt gaan maken voor de iPhone; ze gebruiken daarvoor de iPhone SDK. En geloof het of niet, maar SMobile heeft ook al een beveiligingspakket voor Google Android op de plank liggen. Security Shield van SMobile is een geïntegreerd pakket dat bestaat uit antivirus, antispam en een firewall. iPhone-operator AT&T heeft er al een labtest op losgelaten en ook Nokia, Samsung, VeriSign en andere grote bedrijven hebben de beveiligingsproducten van SMobile getest en goed bevonden.

“Apple’s iPhone heeft de manier waarop consumenten een smartphone gebruiken, veranderd. iPhone-gebruikers browsen op internet, downloaden applicateis en voeren transacties uit op hun apparaat. De populariteit en buzz rond de iPhone heeft ervoor gezorgd dat het een doelwit voor hackers en anderen is geworden om persoonlijke informatie, zakelijke, medische of andere kritische data op het apparaat stelen”. Dat zegt Rick Roscitt, voorzitter en CEO van SMobile Systems. Met Security Shield heb je een beveiligingsschild waardoor je weer rustig kunt gaan slapen, zonder bang te hoeven zijn voor identiteitsdiefstal.

Meer info: SMobile Systems
Via: Sys-con

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 april 2008, 18:10
Categorie Achtergrond
Onderwerp sdk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.