Griffin ClearBoost: iPhone-case met ingebouwde antenne

Griffin heeft een iPhone-case ontwikkeld met ingebouwde antenne. Die zorgt ervoor dat je een betere signaalontvangst hebt: Griffin belooft één tot twee streepjes extra. Maar in situaties met zeer slechte ontvangst kan zelfs deze Griffin ClearBoost niets meer uitrichten.

Griffin ClearBoostDe Griffin ClearBoost is een opmerkelijk accessoire: deze iPhone-case heeft aan de achterkant een antenne die voor een betere signaalontvangst zou moeten zorgen. Het signaal van de gsm-mast zelf wordt er natuurlijk niet sterker op, maar de case kan wel zorgen voor een streepje meer als het signaal middelmatig is of je gesprekken regelmatig wegvallen.

De Griffin ClearBoost is de eerste ‘antenne-case’ voor de iPhone. De case is gemaakt van zwart polycarbonaat en beschermt de iPhone tegelijk tegen krassen. Aan de achterkant steekt een rubberen antenne uit. Zo’n case zal vooral Amerikanen aanspreken, want daar zie je nog regelmatig mobiele telefoons met uittrekbare antenne. Volgens Griffin is de ClearBoost bedoeld voor middelmatige omstandigheden waarbij je 2 tot 3 streepjes in beeld hebt. De case zorgt ervoor dat je 1 tot 2 streepjes extra krijgt. Verschijnt er ‘No Service’ of slechts één streepje op de iPhone, dan kan deze case er ook weinig meer aan doen.

Je krijgt er een screenprotector en een schoonmaakdoekje bij. iLounge heeft de Griffin ClearBoost ontvangen voor een review en heeft er alvast een aantal foto’s van gemaakt.

Meer info: Griffin ClearBoost

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 april 2008, 17:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen antenne, griffin, hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.