T-Mobile: nieuw instaptarief en iPhone vanaf 99 euro

T-Mobile gaat vanaf maandag de prijs van de 8GB iPhone verlagen. Bij aansluiting van een tweejarig abonnement betaal je vanaf 99 euro voor het toestel (voorheen 399 euro). Ook komt er een nieuw tarief voor instappers. De prijs van de 16GB iPhone blijft wel hetzelfde.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

T-Mobile iPhoneiPhone-schaarste of niet, T-Mobile gaat stunten met de iPhone. De mobiele operator heeft vandaag zijn medewerkers in Duitsland geïnformeerd over een nieuw iPhone-abonnement dat vanaf maandag ingaat. Dit nieuwe instapabonnement heet Complete S. Ook moet je voor de 8GB iPhone opmerkelijk minder betalen voor het toestel, bij afsluiting van een tweejarig abonnement. Bij T-Mobile Complete XL betaal je voor de 8GB iPhone nog maar €99 (was €399). Bij de andere abonnementen (Complete L en M) betaal je respectievelijk €149 en €199.

Bij T-Mobile Complete S krijg je 50 belminuten voor €29 per maand; voor de iPhone betaal je dan nog €249. Nadeel van dit instaptarief is dat je geen WLAN- en EDGE-flatrate krijgt. Er zit 500 MB dataverkeer inbegrepen. Heb je dit verbruikt, dan betaal je 49 eurocent per extra MB. Voor sms-berichten betalen de abonnees van Complete S 19 eurocent per stuk. Verder moet je ook nog 25 euro aansluitkosten betalen.

De lagere prijzen gelden tot 30 juni 2008 en gelden alleen voor de 8GB iPhone. De 16GB iPhone (voorzover voorradig) blijft €499 kosten, ongeacht het type Complete-abonnement dat je er voor 24 maanden bij afsluit.

We wagen ons maar even niet aan voorspellingen dat dit wellicht een eventuele aanwijzing zou kunnen zijn dat Apple van de voorraad 8GB iPhones af wil. Mensen die door het tekort aan iPhones in de VS vermoeden dat Apple zeer binnenkort een 3G iPhone op de markt brengt, zien hierin misschien een extra bevestiging dat hun vermoedens kloppen. Dat die 3G iPhone er dit jaar nog komt, is al bevestigd door Steve Jobs en gisteren bevestigde CEO Ralph de la Vega van AT&T ook nog eens dat binnen een paar maanden alle smartphone-achtige apparaten die ze verkopen (De la Vega noemt het overigens “integrated devices”) geschikt zijn voor 3G.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:54
Categorie Providers
Onderwerpen aanbieding, abonnementen, duitsland, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.